Overschakelen naar inhoud
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel

Koop vertrouwen!

Heb je er geen vertrouwen in om online gereviseerd te kopen?

Laten we u overtuigen (en u zelfs foto's sturen als u dat niet bent)!

.Het is goed voor de planeet

Voordat u aankomt in volledig onberispelijke winkels en alle geklede glas, smartphones, computers en andere digitale terminals duizenden kilometers bedekt en hebben een productieketen meegemaakt die " fossiele brandstof ": De mijnwinning van componenten (de bekendste waarvan de bekendste is Zeldzame metalen), de assemblage van het eindproduct is duizenden kilometers en hun transport naar de verkoopplaats. Geen wonder De vervaardiging van een laptop van 2 kg stuurt 103 kg CO2 uit, van de 156 kg die in de hele levenscyclus wordt uitgestoten.

Zoals elk industrieel product, heeft pc Veel materialen nodig voor het ontwerp :

600 kg grondstoffen worden gemobiliseerd voor een laptop van 2 kg.

Ondanks wat we te vaak geloven: het is de productiefase die de zwaarste is in de CO2 -voetafdruk. Dus je kunt je computer altijd 's nachts uitschakelen ... de waarheid is dat het is koolstofvoetafdruk is al Verbrand met 79 % uit de fabriek.

De gebruiksfase heeft 16 % van de koolstofimpact van het digitale apparaat.

Kortom: het beste gebaar voor de digitale planeet is Om de levensduur van zijn apparatuur te verlengen ! Ja : houd uw pc langer is Eco -Vriendelijk. DE herziening of de reparatie Bewaar broeikasgasemissies.

. Het is goed voor je portemonnee

Wat is het verschil tussen een gebruikte en gereviseerd apparaat?

Dit zijn Twee concepten nogal anders.

Een gebruikte laptop verandert zijn hand in de status die het is, terwijl een gereviseerd model de eerste is gerenoveerd.

In het geval van een reconditioning worden onderdelen die niet langer goed werken of tekenen van slijtage hebben vervangen.

Een reconditioned computer is een apparaat dat kan worden verkregen Zonder veel geld uit te geven. InderdaadVerkocht minder duur dan een nieuwe computer. Het is veiliger dan een gebruikte computer en de verschillende componenten zijn goed gecontroleerd.

Met een gereviseerde computer zult u zeker een pc gebruiken die in de loop van de tijd kan blijven. Eigenlijk,Een reconditioned pc kan gemakkelijk tot 7 jaar duren Gemiddeld, als het goed wordt onderhouden.

Op pc-oction. We bieden alleen aan Professionele pc.

Een professionele pc is een pc die is ontworpen om veel langer te worden dan een grote openbare laptop

Deze pc's presenteren veel voordelen aangaande met kwaliteit : Magnesium- of aluminiumvezel -resistente schaal, versterkte metaalscharnieren, meer rustgevende matcherma, betrouwbaarheid en levensduur dankzij de hoge kwaliteit van de componenten, betere ventilatie en thermische dissipatie

Meer info hier

. Een superieure kwaliteit

Producten van superieure kwaliteit en een esthetisch uiterlijk dicht bij nieuw

Pc's aangeboden op www.pc-casionation.be respect a Zeer strikte specificaties en zijn in een esthetisch uiterlijk van zeer hoge kwaliteit. Meestal heel dicht bij nieuw.

Dat garandeert u, geen grote slagen, grote klauwen en strepen in het midden van het scherm!

Deze apparaten worden gereviseerd, ze kunnen niettemin oppervlakkige sporen van gebruik hebben, voornamelijk gekoppeld aan hun vermeldingen/uitgangen in hun transportkast.

Als u nog niet overtuigd bent, aarzel dan niet Neem contact met ons op via e -mail of whatsapp En we sturen je de Echte foto's van het apparaat dat u interesseert.

Je hebt ook de kans om je model te komen kijken, aan te raken en te kiezen Direct in de winkel

. Een garantie tot 3 jaar

De meeste van onze vliegtuigen zijn gegarandeerd voor 2 jaar (ongeveer 3 jaar oud, Mac 1 jaar)

In het geval van een glitch worden geretourneerde apparaten altijd als een prioriteit behandeld, die u een terugreis garandeert, inclusief maximaal een week in het algemeen.

Moet u deze vertraging verminderen? Aarzel niet om rechtstreeks naar onze tubize -winkel te komen en u wordt onmiddellijk verzorgd

. Een lokaal bedrijf, sinds 1989

www.pc-casionation.be is een service aangeboden door de SRL -verordening, opgericht sinds 1989 in tubize.

Wij verkochten Tienduizenden pc's En we hebben gerepareerd Even!

Van de Duizenden klanten Vertrouw ons, waarom jij niet?