Overschakelen naar inhoud
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel

Veel Gestelde Vragen

We doen ons best om uw pakket binnen 24 uur na uw bestelling aan de bezorger te geven. In sommige gevallen kan de vertraging iets langer zijn (in geval van personalisatie, configuratieverzoek, voorraadbreuk, noodzakelijke reden, enz.)

Zodra uw pakket aan de bezorger wordt gegeven, ontvangt u een Follow -Up -link waarmee u de staat van uw levering in realtime kunt weten.

U kunt betalen met Bancontact, Maestro, Visa, MasterCard, Bank Transfer via ons beveiligde platform.

Ja. Betaling door elektronische en papieren eco -agnies (Sodexo, Edenred & Monizze) is mogelijk in onze winkel, gelegen in tubize, Rue de Brussel N ° 1.

Ja, het is mogelijk met een Sodexo- of Monizze -kaart (momenteel niet mogelijk voor Edenred). Om een ​​online aankoop te doen en gedeeltelijk te betalen door eco -heden, moet u het reserveringsformulier in elk product gebruiken. Na het boeken ontvangt u een link voor veilige betaling van het Eco -gebodied -gedeelte. Uit dit gemaakte verkrijgt u een reductiecode die equivalent is aan het bedrag dat wordt betaald om te gebruiken voor uw aankoop rechtstreeks op deze site en u kunt het verschil betalen door Bancontact, Visa of PayPal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn gegarandeerd voor 2 jaar. Deze garantie heeft betrekking op alle apparatuur, afgezien van de batterij en de lader die 6 maanden gegarandeerd zijn.

Als u na de garantieperiode een probleem opneemt, kan uw product altijd worden gerepareerd door onze technische service. Het citaat is altijd gratis.