Overschakelen naar inhoud
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel
50 controlepunten - Tot 3 jaar garantie - Levering snel

Wettelijke kennisgeving

1. Betaalmethode

Je kan betalen :

Per bankkaart via ons beveiligde platform.

Door anticiperende overdracht op onze bankrekening

Door directe betaling in onze winkel in contanten of door Bancontact

Betaling door PayPal

Betaling door middel van eco -body's.


2. Leveringsvoorwaarden en kosten

Onze pakketten worden verzonden door BPOST of onze uitdrukkelijke service

Verzendkosten zijn gratis voor België voor een minimale bestelling 99 € HTVA

Leveringsperiode 24/48 uur, afhankelijk van de betalingsmodus.

Het verzenden van pakketten is gegarandeerd tegen verlies en vernietiging.


3. Levertijd

Bestellingen worden verzonden op de dag van de ontvangst van de betaling.

U ontvangt uw bestelling binnen 24 uur / 48 uur.


4. Vertraging

Als een van onze producten tijdelijk niet op voorraad is, behouden we alle producten in uw bestelling, terwijl we uw hele bestelling kunnen leveren. We zijn toegewijd om per e -mail contact op te nemen om een ​​gedeeltelijke verzending overeen te komen.

In dit geval zal de tweede verzending onze verantwoordelijkheid zijn.


5. Garanties

De meeste van onze producten zijn gegarandeerd voor 2 jaar.

Deze garantie omvat het materiële deel met uitzondering van verbruiksartikelen, in dit geval de lader en de batterij.

Als een van onze producten u geen volledige voldoening geeft, neem dan contact met ons op via e -mail: info@ordigestion.be

Elke klacht moet binnen 8 dagen na het vinden van de uitsplitsing worden ingediend.

De garantie van de handelaar dekt alle materiële storingen die niet worden veroorzaakt door onjuist gebruik. De garantie dekt daarom geen afwijkingen met betrekking tot het besturingssysteem of de geïnstalleerde software. De uitsplitsingen als gevolg van abnormale slijtage, een gebrek aan onderhoud, een interventie die niet is goedgekeurd, zijn niet gegarandeerd. De storingen veroorzaakt door een ongeval zoals een waterschade, een val, worden niet ondersteund door de garantie. De slijtage van de producten en in het bijzonder de batterij van de computers of hun lader wordt niet ondersteund door de garantie. We trekken de aandacht van de klant tot het belang van de omgeving (plaats, hardware, software, netwerk, elektriciteit) waarin het product zal worden geïnstalleerd. We zullen op geen enkele manier verantwoordelijk zijn voor enige storing en / of schade van een soort veroorzaakt door de genoemde omgeving. In ieder geval zal onze verantwoordelijkheid niet worden ingeschakeld als indirecte schade die de koper heeft geleden als in bepaalde operationele verliezen en commerciële schade.

Elk abnormaal of beledigend gebruik, schokken, wijzigingen of gebruik in een buitentolerantieomgeving (voeding, elektromagnetische storingen, vochtigheid, temperatuur, druk) leidt tot de annulering van de garantie van het betrokken product. De installatie van software van de derde partij of de aanpassing van het systeem dat leidt tot het optreden van een probleem wordt niet onder de garantie gedekt.


6. Rechts van intrekking

U hebt het recht om een ​​bestelling te beëindigen zonder uzelf binnen 14 dagen na ontvangst van de producten te rechtvaardigen (dit is niet van toepassing op bedrijven). Als u ons onze producten binnen 30 dagen wilt sturen, moet u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice om hen te vertellen over uw wens om onze producten te retourneren (info@ordigestion.be) uw bestelnummer op te nemen en de redenen waarom u wilt Annuleer uw bestelling, u ontvangt vervolgens instructies waarin wordt uitgelegd hoe u per e-mail kunt gaan. Let op, vergeet niet om voor de goederen te zorgen, zolang het in uw bezit is, worden beschadigde of gebruikte producten niet geaccepteerd. De kosten voor het retourneren van onze producten zijn uw verantwoordelijkheid, bovendien moeten ze zich in hun oorspronkelijke verpakking bevinden.

Producten worden op eigen risico geretourneerd.

Als aan alle voorwaarden wordt voldaan, wordt het bedrag van de bestelling vergoed, zullen we natuurlijk de verzendkosten afleiden.


7. Wet op zijn plaats

In het geval van een geschil zijn de rechtbanken van Nivelles de enige competente.


8. Persoonlijke gegevens

We volgen de Belgische wet op persoonlijke gegevens, het staat sterk op de bescherming van het individu. Volgens deze wet moet SPRL Ordigestion toestemming vragen om uw persoonlijke gegevens in ons IT -register te registreren. Een aankoop van Ordigestion SPRL is een bevestiging van uw toestemming. Alle persoonlijke gegevens die u ons geeft, worden behandeld door de ordigestion SPRL in overeenstemming met de Belgische wetgeving. Deze informatie wordt gebruikt om de verantwoordelijkheid voor u te kunnen nemen en tegen contacten tussen Ordigestion SPRL en zijn klanten.


9. Aanvaarding van verkoopvoorwaarden

De klant erkent dat het op het moment van de bestelling van de bestelling heeft gelezen, de specifieke verkoop van verkoop op deze pagina's en verklaart uitdrukkelijk te accepteren zonder reserveringen. Wij beschermen uw vertrouwelijkheid en voldoen aan de wetgeving over internetaankopen.


10. Vertrouwelijkheid

We slaan geen persoonlijke informatie op. We slaan alleen de persoonlijke informatie op die u nodig heeft om aan uw bestelling te voldoen. We bewaren deze informatie alleen wanneer het voor ons nodig is en om ons te laten op de hoogte zijn van ons. Bovendien laten we alle sporen van bankoverdracht van onze site zo snel mogelijk verdwijnen. Alleen bedrijven die de distributie ondersteunen en banken die met ons werken, krijgen uw contactgegevens om op uw bestelling te reageren en de betaling toe te staan.


11. TV -gerelateerde kosten

Het bedrag van uw bestelling omvat een btw van 21 %. Alle prijzen die op PC-Ocsion worden genoemd, zijn inbegrepen.

Als u btw bent, vermeld het dan bij het bestellen in het opmerkingengebied.

Ons btw -nummer: be0821.459.346


12. Merken

De namen van producten of bedrijven die worden genoemd op de site www.orDigestion.be en www.pc-cohasion.be kunnen handelsmerken zijn of geregistreerde handelsmerken die tot derden behoren en in dit opzicht worden beschermd door intellectuele eigendomsrecht.

De genoemde cijfers en commerciële merken zijn van hun respectieve eigenaren.

De afbeeldingen die worden gebruikt om de producten te presenteren, zijn niet -contractueel.